0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum comand

Pentru a plasa o comanda in magazinul online Savonia, va rugam sa urmati pasii de mai jos.

1. Adauga Produs in Cos

Pentru a adauga un produs in cos puteti utiliza butonul "Adauga in Cos" din paginile de categorii de produse sau din paginile de produs individuale.

Cum-Comand-1.2Cum-Comand-1.1

 

2. Plaseaza Comanda

Pentru verificarea cosului si plasarea comenzii este nevoie sa dati accesati cosul de cumparaturi din partea de sus-dreapta a paginii si sa alegeti una din optiunile: "Vizualizare Cos" sau "Checkout" (Plasare Comanda)

Cum-Comand-2

 

3. Completare Informatii Livrare si Finalizare Comanda

Pentru a finaliza comanda este necesara completarea urmatoarelor campuri:

3.1 Adresa Facturare/Livrare

Va rugam sa completati toate campurile obigatorii (marcate cu *) inainte de finalizare comenzii.

 Cum-Comand-4

3.2 Cupoane Reducere

In cazul in care detineti un cod de reducere valabil in magazinul Savonia, va rugam sa il introduceti in partea de sus a paginii de plasare a comenzii (deasupra sectiunii Adresa Livrare/Facturare)

 Cum-Comand-3

3.3 Selectare Metoda Plata, Metoda Livrare si Finalizare Comanda

In partea dreapta a paginii de plasare a comenzii puteti selecta Metoda de Plata (Ramburs sau cu Card Bancar*), precum si Metoda de Livrare** (Posta Romana sau Curier Rapid). Dupa ce ati selectat campurile aferente puteti plasa comanda prin click pe butonul "Plaseaza Comanda".

Cum-Comand-5

* Platile efectuate cu Card Bancar sunt procesate prin platforma mobilPay (tranzactiile prin intermediul acestei platforme sunt 100% securizate)

** In cazul comenzilor care depasesc pragul necesar obtinerii transportului gratuit va rugam sa selectati optiunea aferenta.