0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si Conditii

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR PERSONALE

Confidențialitatea datelor este extrem de importantă pentru noi (Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala) și ne dorim să fim cât mai transparenți și deschiși în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, am adoptat politica conform căreia se definește modul de prelucrare și de protejare a datelor dumneavoastră personale.

Operatorul datelor cu caracter personal

Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați iar acesta răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor: articolul 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 aparținând Parlamentului European și Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră pot fi transmise în cadrul Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala. Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei  Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor

Pentru fiecare prelucare specifică a datelor cu caracter personal colectate de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Unde se stochează datele?

Datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare, fiind în siguranță și permanent monitorizate.

În cazul transferurilor de date în afara SEE, Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala va utiliza clauzele contractuale standard și Privacy Shield ca garanții pentru țările care duc lipsă de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene.

Drepturile dumneavoastră!

Dreptul la acces

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate

De fiecare dată când Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obtineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră către dumneavoastră sau către o altă adresa. Acesta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis.

Dreptul la rectificare

Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe  Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala., puteți să vă actualizați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

Dreptul la ștergerea datelor

Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de  Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala., cu excepția următoarelor situații:

  • aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți
  • aveți o comandă deschisă care nu a fost expediată sau doar parțial expediată
  • aveți o datorie neplătită către Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala
  • dacă există banuială sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani
  • dacă ați efectuat o achiziție, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim

Aveți tot dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala.

Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul de a vă opune marketingului direct

Aveți tot dreptul de a vă opune marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct. Când doriți, vă puteți dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

  • urmând instrucțiuni din fiecare e-mail de marketing
  • modificând setările contului dumneavoastră Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala

Dreptul la restricționare a prelucrării

Aveți dreptul să solicitați ca Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

  • dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala, acesta va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
  • dacă afirmați ca datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
  • dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
  • dacă Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

Dacă sunteți de părere că Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere (ANSPDCP).

Controlorul datelor personale

Unguras Ion Lucian Intreprindere Individuala, sediul in Str. Stejarului, nr 106, Gheorgheni, jud. Harghita  inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F19/468/2014, avand Codul Unic de Inregistrare RO33444158

Telefon: 0743669485 E-mail: office@savonia.ro

1. Termeni generali

Site-ul www.savonia.ro si subdomeniile acestuia, sunt administrate de II UNGURAS ION-LUCIAN, cu sediul social in Gheorgheni, Str. Stejarului, Jud. Harghita, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F19/468/2014, avand Codul Unic de Inregistrare RO33444158, denumita in continuare Savonia.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care site-ul magazinului online Savonia poate fi utilizat.De asemenea, accesul pe site-ul anterior mentionat se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.

Savonia poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului www.savonia.ro si subdomeniilor acestuia, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, Savonia poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/pagini din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

2. Definitii

Savonia, prin intermediul magazinului online www.savonia.ro, intitulat generic "site", este denumit "Furnizor", iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite "continut".

Savonia permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "Utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

3. Drepturi de Autor

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite "continut", sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@savonia.ro

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.

Crearea de legaturi cu site-ul www.savonia.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. Savonia sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Savonia nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

4. Produse si politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.savonia.ro sunt proprietatea Furnizorului. Furnizorul garanteaza ca produsele sunt noi, ambalate in cutii de carton speciale si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare www.savonia.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site. Savonia se angajeaza, in acelasi timp, sa actualizeze oferta de produse de pe site in functie de disponibilitatea produselor in stoc.

UNGURAS ION-LUCIAN II este platitoare de TVA. Preturile prezentate pe site in lista de produse sunt preturile de vanzare finale, insa nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea "Cum comand?", iar in sectiunea "Cosul de cumparaturi" vor fi afisate atat pretul total al produsului, cat si pretul total al comenzii (costuri de transport incluse).

Savonia se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul www.savonia.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari www.savonia.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon mobil 0743 669 485 sau sa ne scrieti pe adresa office@savonia.ro.

Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre. Savonia isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila.

5. Facturare si plata

Plata se poate face in numerar la livrare sau prin ordin de plata/virament bancar in avans.

1) Plata in numerar, pentru produsele livrabile din stoc, se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Bucuresti sau alte localitati, plata se face integral in momentul receptionarii coletului.

2) Plata prin ordin de plata/virament bancar in avans se face in unul din urmatoarele conturi:

UNGURAS ION-LUCIAN II

Cod fiscal: RO33444158

Sediul: Str. Stejarului, nr 106, Gheorgheni, Jud. Harghita

Contul: RO14BTRLRONCRT0265465901

Banca: Banca Transilvania

3)  Plata online cu card

Acceptam plata cu carduri VISA, MasterCard, Maestro si Visa Electron. Banii vor fi retrasi din cont in momentul finalizarii comenzii, in urma completarii datelor cardului si a sumei aferente valorii comenzii in interfata procesatorului de plati MobilPay ce se va deschide din pagina cosului de cumparaturi.

Numarul dumneavoastra de card nu va fi niciodata afisat integral cu exceptia ultimilor 4 digiti asa incat vei sti ce card ati folosit la inregistrare. Puteti sterge detaliile cardului lasand nebifata casuta " aminteste-ti detaliile cardului/remember my payment details " de pe pagina de plata cu cardul. Daca alegeti acest mod de plata, atunci amintiti-va ca va trebui sa reintroduceti detaliile cardului de fiecare data cand veti face o comanda pe www.savonia.ro.

Savonia isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Savonia.

Facturarea se face in functie de modul de plata. Pentru platile in avans, prin ordin de plata/virament bancar, va fi emisa o factura proforma imediat dupa plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisa pe mail utilizatorului, pe baza careia acesta va face plata. Daca plata se face in numerar la livrare, factura fiscala va fi inmanata impreuna cu produsul de catre agentul de vanzari www.savonia.ro.

6. Livrare si transport

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toata tara printr-o firma privata de curierat sau prin Posta Romana. Produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

7. Confidentialitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice II UNGURAS ION-LUCIAN are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar Savonia garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

Savonia se angajeaza sa nu trimita email-uri nesolicitate catre adresele de email ale utilizatorilor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate/serviciile prestate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Savonia nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp.

8. Garantia produselor

Savonia garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii.

9. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Potrivit Ordonantei 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Savonia va ofera o perioada suplimentara de retur, extinsa pana la o perioada totala de 30 zile lucratoare.

10. Declinarea responsabilitatilor

Savonia nu ofera nicio garantie ca produsele comandate de pe www.savonia.ro vor satisface toate dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

Savonia nu ofera nicio garantie cu privire la functionarea site-ului sau corectitudinea informatiilor prezentate in cadrul acestuia. Totusi, Savonia se preocupa sa actualizeze informatiile, astfel incat cat mai putine erori de orice tip sa apara.

11. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.savonia.ro, si subdomeniile acestuia, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

 

12. Dispozitii finale

Savonia are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu noi utilizand datele de contact furnizate in sectiunea 4 a prezentului document sau prin intermediul paginii de contact pe site-ul www.savonia.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.