Responsabilitate Sociala
La Savonia, ne-am imaginat întotdeauna afacerea noastră ca fiind în armonie perfectă cu natura, contribuind activ la viața comunității din jur. Avem o preocupare constantă pentru reciclare și impactul ecologic al activităților noastre, fiind conștienți de responsabilitățile noastre sociale și ecologice. Iată cum ne îndeplinim aceste angajamente importante:
- Susținerea Producătorilor Locali: Alegem să cumpărăm materii prime de la afaceri românești pentru fabricarea săpunurilor noastre naturale. Colaborând cu furnizori locali, contribuim la dezvoltarea reciprocă. Fie că este vorba de lavandă, gălbenele sau ulei de floarea soarelui, toate provin din România, asigurându-ne astfel de calitatea superioară a produselor noastre.
- Economisirea Energiei: Muncim preponderent manual, reducând astfel consumul de energie electrică și impactul asupra mediului.
- Reutilizarea Materialelor: Săpunierele noastre din lemn sunt create din resturi provenite de la fabricarea saunelor, redându-le astfel un nou scop și evitând risipa.
- Ambalaje Eco-Friendly: Folosim carton biodegradabil pentru ambalarea săpunurilor și minimizăm folosirea plasticului, optând pentru soluții sustenabile și responsabile.
- Ingredientele 100% Naturale: Toate produsele noastre sunt create din ingrediente naturale, care nu dăunează mediului.
- Politica Cruelty-Free: Nu efectuăm teste pe animale și ne menținem angajamentul ferm în această direcție.
- Conexiunea cu Natura: Suntem înconjurați de peisaje naturale minunate, ceea ce ne inspiră să ne păstrăm legătura strânsă cu mediul înconjurător.
- Promovarea Valorilor Românești: Elementele tradiționale românești sunt un aspect central al ambalajelor noastre, contribuind la răspândirea culturii românești peste hotare.
Suntem deschiși oricând la colaborări frumoase cu toți care împărtășesc aceleași valori ca și noi. Iar dacă aveți și alte idei prin care ne putem implica mai mult în peisajul natural și cel românesc, nu ezitați să ne scrieți.
Ți-ai ales săpunul cel mai dichisit din oferta noastră? Perfect, dară! Să te dăscălim atunci și cum să-l folosești, pentru că oricât de frumos ar fi, el nu-i de decor, ci-i de ajutor. Așadar, îți spunem tainele așa cum ni le-au încredințat mai marii din Tărâmul Savonia, fără să-ndrugăm nicio născocire. Făgăduim!
Mai întâi și mai întâi, fiți cu băgare de seamă, că săpunurile naturale nu se țin în șifonier printre rufe ori în sertarele cu lenjerie. Ele se țin regește, la aer, într-un loc uscat, unde ingredientele pot respira nestânjenite. Nici săpunurile pe care le folosiți, cele din baie, nu le acoperiți, și mai ales, stăruim să nu le lăsați să băltească, deoarece glicerina din compoziție va atrage umezeala și săpunul se va muia, fiind mai anevoios de folosit.
Acestea fiind amintite, să purcedem la folosirea micilor giuvaere din miezul naturii.
Pentru mâini
Limpezește-ți mâinile în apă călduță, apoi înmoaie și săpunul. Cu ajutorul apei calde vei activa ingredientele care îți vor hrăni pielea și unghiile. Poartă săpunul în podul palmei până când o spumă călduță și hrănitoare îți învelește pielea. Apoi lasă deoparte săpunul și continuă să-ți masezi domol palmele una de alta, schimbând mișcările molcom. Spălatul mâinilor este și prilej de relaxare, nu doar de curățire, așa să știi! Fă-o ori de câte ori simți nevoia, chiar și de 20 de ori pe zi. La cât de multe întocmim peste zi și la cât de multe lucruri atingem, e firesc ca mâinile noastre să aibă nevoie adesea de atenția unui săpun natural.
Pentru față
Ca să-ți tihnească îngrijirea, alege cu atenție săpunul natural care îți priește. Fiecare ten are trebuințele lui, dar fie că e gras, uscat sau ridat, noi am urzit câte un săpun pentru fiecare fel, așadar caută pe site-ul nostru pe cel mai nimerit pentru tine. Când v-ați găsit, pornește să-l folosești în fiecare zi, dimineața și seara cu prisosință. Începe ritualul cu spălatul mâinilor, așa cum ne-am învoit că se face un pic mai sus. Apoi limpezește-ți fața cu apă ușor rece, ca să te înviorezi și ca să-ți pregătești tenul pentru tratamentul ce urmează. Trezește ingredientele din săpunul din Tărâmul Savonia cu ajutorul apei călduțe, învârte-l în mâini până face clăbuci și apoi masează-ți pielea feței cu mișcări line și circulare, numai bine cât sângele tău să se pună în mișcare și să te îmbujoreze. Limpezește-ți apoi din nou fața cu apă călduță din plin, până tot-tot săpunul se duce și tenul rămâne curat-curat.
Pentru corp
Vrei o piele mătăsoasă și hrănită de-a binelea? Atunci folosește săpunurile din Tărâmul nostru mai ales la duș. Poate pielea mâinilor mai suportă și alte săpunuri deorece e mai rezistentă și mai tăbăcită, însă mai cu seamă pielea corpului are nevoie de tot ce-i mai bun de la un săpun. Se pornește tot de la activarea ingredientelor din săpunul natural cu ajutorul apei cade. Apoi, săpunul se netezește direct pe piele, cu mișcări circulare, de masaj, până când face îndeajuns spumă cât să continui masajul cu mâinile. Dacă simți că ai nevoie de exfoliere, atunci alege săpunul nostru de cafea si eucalipt, sau de cuisoare si ceai negru, în funcție de cât de dur vrei să fie tratamentul. După vreo cinci minute poți să-ți clătești corpul. Începe mai întâi cu apă călduță și răcește-o treptat până când e un pic chinuitor de răcoroasă. Astfel, porii tăi se vor închide, blocând ingredientele hrănitoare să dispară odată cu apa. Și-atât! Bucură-te de moliciunea prosopului și alintă-ți pielea cu o cremă hidratantă.