Pateul din bob este o alegere foarte sanatoasa si gustoasa in acelasi timp, avand beneficii pentru sanatate.
Bobul (pe numele latinesc, Vicia faba) este o leguminoasa cu o traditie lunga de cultivare in Lumea Vehce (Europa, Africa si Asia), fiind una dintre cele mai vechi plante crescute de om: alaturi de linte, mazare si naut, facea parte din dieta est-medieteraneeana inca din anul 6.000 i.Hr.
Bobul era consumat adesea de greci si romani, astazi fiind fiert, prajit, uscat, incorporat in supe sau folosit pe post de umplutura, in tari din intreaga lume.
Bobul are o valoare nutritiva ridicata datorita continutului de proteine (20-40%), carbohidrati (51%-68%), fibre alimentare, acid folic, vitamine vitamine (B-uri, K) si minerale (mangan, magneziu, fosfor, cupru, fier, potasiu, zinc, seleniu, calciu).
Continutul de minerale face din bob o alegere inteleapta pentru perioadele de post, pentru vegetarieni, vegani si pentru toti cei care isi doresc o dieta echilibrata si variata.
Aceasta pasta tartinabila de bob (cu rosii si ceapa) nu contine aditivi, coloranti sau conservanti artificiali si este bogata in fibre si proteine de calitate.
Toate ingredientele sunt atent selectionate, astfel incat sa te bucuri de savoare si satietate de lunga durata. Rosiile si ceapa au fost adaugate pentru un plus de aroma si sanatate.
Produs sterilizat.
Ingrediente: Apa, ulei de floarea soarelui, faina de bob 11%*, amidon, sare, fibra vegetala, ardei rosu 0,7%, extract de drojdie, paprica dulce, emulsifiant (esteri ai acidului citric), tarhon 0,3%, turmeric.
*Provenienta din UE si din afara UE.